RIJTEST EN LES AUTO HUREN

Verloopt uw rijbewijs op of na uw 75e verjaardag? Om ook na uw 75e te mogen blijven rijden, moet u ‘rijgeschikt’ zijn. Dat wil zeggen: volgens wettelijke regels geestelijk en lichamelijk in staat om te rijden. Dat is belangrijk voor de verkeersveiligheid. Daarom moet u vanaf uw 75e bij iedere rijbewijsverlenging gekeurd worden.

Na uw medische verklaring kan u door de CBR opgeroepen worden. Soms wil CBR dat u met een les voertuig komt. U kunt hierover contact met ons nemen en een les voertuig huren. Verder kan het ook handig zijn om een paar lessen opfriscursus te nemen zodat u op to date bent met de nieuwe regels en eisen van de CBR. Ook kunt u hierdoor wennen aan de les voertuig. Bel ons voor meer informatie en advies over uw situatie.

RIJBEWIJS OPNIEUW HALEN & RECIDIVE REGELING ALCOHOL EN DRUGS

Steeds vaker krijg je een educatief maatregel gedrag oftewel een mededelingsprocedure na een grote fout in het verkeer.
Ben je je rijbewijs kwijt door onveilig gedrag/aanhouding, alcohol/drugs en heb je via de politie of OM een mededelingsprocedure dan kun je via ons rijschool weer op examen om je rijbewijs opnieuw te halen. Ook kun je een rijontzegging hebben door een van deze oorzaken maar ook door medische redenen en hiervoor kunnen we je weer op weg helpen.

Scroll naar boven