RIJBEWIJS B

Voor het behalen van je rijbewijs heb je ook ondersteuning op maat nodig. Ieder leerling is anders. Eerst kun je een proefles aanvragen zodat je je eerste ervaring met de rijschool kan ervaren. Het is belangrijk dat je een goed gevoel krijgt bij de rijschool en de instructeur. Meestal wil je ook advies hebben over je aantal rijlessen die je nodig zou kunnen hebben. Dit advies kan gegeven worden over een paar rijlessen zodat je voortgang goed beoordeeld kan worden. Gemiddeld heeft een leerling 35 á 45 rijlessen nodig zodat je ook in de toekomst veilig en zelfstandig kan rijden. De rijlessen worden een uur gegeven door een vaste instructeur en rijles auto. Je kunt worden opgehaald en gebracht in Borne, Boekelo, Delden, Deurningen, Enschede, Haaksbergen, Hengelo, Losser, Oldenzaal & Overdinkel.
Afhankelijk van je locatie en in overleg kun je ook starten op een van de stations in Enschede of Hengelo als je buiten ons werkgebied woont.

Afhankelijk van je vordering tijdens je eerste lessen krijg je je advies. Hierop kun je beslissen welk pakket rijlessen je wilt. Een pakket is voordeliger en je weet wat het je ongeveer gaat kosten zodat je geen verassing krijgt aan het einde van de rit.
De rijlessen die je niet gebruikt worden ook niet in rekening gebracht. Dus doe jij je best, Rijschool Roombeek doet de rest.

AUTISMS & ADHD EN FAALANGST

Heb je een vorm van autisme of ADHD maar je twijfelt of je kunt rijden? Meeste jongeren twijfelen om toch te beginnen. Meestal kun je alsnog je rijbewijs halen. Bij het CBR kun je ook een rijtest nemen zodat een deskundige met je mee kan kijken of je geschikt bent voor een rijbewijs. Rijschool Roombeek is hier deskundig in en kan je voorbereiden voor een rijtest. Heb je angst in het rijden hierover beschikken de instructeurs ook certificaten en kunnen we je op maat stap voor stap helpen zodat je geen twijfels meer hebt in het auto rijden. Neem contact met ons op voor meer informatie hierover.

Scroll naar boven